Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Cateraar Compassie Catering

LEVERINGSVOORWAARDEN – ALGEMENE VOORWAARDEN

Onze prijzen zijn inclusief borden, bestek en afwaskosten, mits anders vermeld.

Wij gaan uit van 1,5 x couvert per persoon bij onze buffetten. Bij de barbecue menu’s gaan wij uit van 1 couvert per persoon. Als u dit graag anders heeft horen wij dat graag. Let op! Tot 15 personen leveren wij koud aan! Als bij het buffet vermeld staat vanaf 20 personen te bestellen, en u wilt voor minder dan 20 bestellen, wordt er per persoon € 1,- extra gerekend.

B.T.W.

Vermelde bedragen van food, non-food (verhuur) en beverage (dranken) zijn inclusief B.T.W.
Voor food en non-alcoholische dranken wordt een tarief van 6% B.T.W. gehanteerd. Voor alcoholische dranken en verhuurartikelen geldt het B.T.W. tarief van 21%.

Bezorging

Wij bezorgen gratis binnen een straal van 20 kilometer rondom Valkenswaard.
Bezorgkosten:

0-20 km € 0,-
20-25 km € 5,-
26-35 km € 15,-
36-50 km € 20,-
51-100 km € 50,-

Compassie Catering kan nimmer aansprakelijk worden gesteld indien de bestelling te laat wordt geleverd of dat haar mensen te laat arriveren, door overmacht zoals file, ongelukken, defect aan auto/pech onderweg, defect navigatiesysteem, het niet kunnen vinden van het opgegeven adres, of welke andere reden dan ook. Wij doen ons uiterste best om files te ontwijken door ruim op tijd te vertrekken.

Aansprakelijkheid materialen

Indien u materialen bij ons huurt, bent u in de tijd dat deze materialen bij u aanwezig zijn, verantwoordelijk hiervoor.
Bij breuk of vermissing brengen wij u de vervangingswaarde in rekening.
Indien u van ons bijvoorbeeld een tent huurt, bent u verantwoordelijk dat bij harde wind, storm of regen de zijkanten goed worden dichtgemaakt en dat de tent extra wordt vastgezet. Indien u niet zeker bent van de veiligheid, dient u ons te bellen, zodat wij u kunnen helpen met het goed vastzetten van de door u gehuurde tent.
U kunt zich voor de gehuurde materialen laten verzekeren bij uw verzekeringsadviseur, vooral als de materialen een aantal dagen bij u aanwezig zijn.

Betalingen

Betalingen per contant bij aflevering of anders indien besproken met de directie.
Indien achteraf wordt betaald, hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Indien na 14 dagen geen algehele betaling is ontvangen, wordt u een rente van 0,5 % per maand van het nog te betalen bedrag in rekening gebracht. Dit geldt vanaf de dag van levering tot de dag der algehele voldoening, alsmede voor de eventuele gerechtelijke kosten.

Vermeerderen of verminderen van het aantal personen

U kunt nog tot 3 dagen vóór levering het aantal personen verminderen met uiterlijk 25% van het aantal wat eerder met u is afgesproken. Dus als u voor 100 personen heeft besteld, kunnen dat er nooit minder dan 75 worden.
U kunt nog tot de dag vóór de levering het aantal personen vermeerderen. Wij kunnen daaraan voldoen, mits u dat uiterlijk voor 10.00 uur meldt en als wij het afgesproken menu kunnen bijmaken, anders zorgen wij voor een alternatieve aanvulling.

Algemeen

Op al onze folders zijn prijswijzigingen, druk- en rekenfouten voorbehouden.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 0648048846 of 040-2931917
Per mail zijn wij bereikbaar via compassiecatering@gmail.com