Vegetarisch dieet

Een goed vegetarisch menu is bij Compassie Catering goed gebalanceerd, mét gezonde voedingsstoffen.

Compassie Catering heeft vaak gehoord, dat mensen die vegetarisch eten er overschieten bij een barbecue of familiefeest. Zij krijgen een vegetarische hamburger in de plaats van een stuk vlees, maar er wordt niet echt aandacht besteed aan hun vegetarisch menu.

Hierop biedt Compassie Catering een antwoord, door allerlei mogelijkheden aan te bieden die tegemoetkomen aan gezond en gezellig vegetarisch eten!

Gezond vegetarisch eten

Goed samengesteld vegetarisch eten levert meestal meer koolhydraten, vezels en antioxidanten en minder verzadigde vetzuren dan klassieke voeding. Wat niet betekent dat vegetarisch eten sowieso gezond is. Dit is immers niet het geval als het bijvoorbeeld vooral bestaat uit friet of vetrijke vegetarische burgers.

Een goed vegetarisch menu moet daarom goed gebalanceerd zijn, met gezonde voedingsstoffen. Je moet vlees en vis vervangen door volwaardige alternatieven die voldoende eiwitten, ijzer en B-vitamines bevatten.

Hierop bieden wij een antwoord, door allerlei mogelijkheden aan te bieden die tegemoetkomen aan gezond en gezellig vegetarisch eten.

Compassie Catering

Feest voor íedereen!