Zoutvrije diëten

Een zoutarm dieet kan om vele redenen van belang zijn en dat weten we bij Compassie Catering.

Mensen die gebonden zijn aan een zoutarm dieet zijn welkom bij Compassie Catering. Onze dieetkok weet precies wat wel en wat niet. Het is onze bedoeling, dat ook mensen die aan diëten geboden zijn bij een feest of receptie, waar Compassie Catering het eten of de hapjes verzorgd, ook op hun plek zijn en kunnen genieten van een heerlijk maal!

Een zoutarm dieet kan om allerlei redenen van belang zijn. Natrium (wat in zout zit) speelt immers een belangrijke rol in de vochthuishouding van ons lichaam. Een zoutarm dieet kunt u om verschillende redenen geadviseerd krijgen, bijvoorbeeld bij een verminderde nierfunctie, een verhoogde bloeddruk (hypertensie), het vasthouden van vocht (oedeem), bij hartfalen of bij zwangerschap.

Heeft u interesse in ons aanbod voor een zoutarm dieet, neem contact op via ons telefoonnummer of vul ons contactformulier in.

Compassie Catering

Feest voor íedereen!