koolhydraatarm dieet

Onze dieetkok zorgt voor een overheerlijk koolhydraatarm dieet naar keuze.

Voor mensen met suikerziekte biedt een koolhydraatarm dieet, vaak een goede ondersteuning voor de beperking van suikers in het bloed. Ook anderen kunnen vanwege gezondheidsredenen, of puur om een paar pondjes af te vallen, een koolhydraatarm dieet volgen. Compassie Catering biedt diverse mogelijkheden, om in deze vraag tegemoet te komen.

Een dieet is een eetpatroon dat de consumptie van koolhydraten beperkt. Meestal voor gezondheidsredenen zoals vermindering van overgewicht of de vermindering van de opname van suiker bij suikerziekte.

Voedingsmiddelen die een grote hoeveelheid verteerbare koolhydraten bevatten, zoals brood, pasta, aardappelen en rijst worden in een koolhydraatarm dieet beperkt of vervangen door voedingsmiddelen die een hoger percentage proteïnen en vet bevatten, zoals vlees, vis, sojabonen en andere voedingsmiddelen, die een relatief lage hoeveelheid koolhydraten bevatten zoals groene bladgroenten. Een koolhydraatarm dieet heeft dus raakvlakken met een eiwitdieet. Voor mensen met suikerziekte biedt een koolhydraatarm dieet, vaak een goede ondersteuning voor de beperking suikers in het bloed.

Voor interesse in ons koolhydraatarm dieet aanbod: mail of bel ons.

Compassie Catering

Feest voor íedereen!