Koemelkallergie

Voor mensen met koemelkallergie gaan we op zoek naar alternatieve bronnen van calcium.

Mensen met koemelkallergie doen er goed aan om voldoende alternatieve bronnen van calcium te nuttigen zoals groene bladgroenten of havermout. Compassie Catering houdt bij koemelkallergie rekening met deze richtlijnen;

Koemelkallergie of koemelkeiwitallergie is een voedselallergie waarbij er sprake is van een ongewenste reactie op proteïne uit koemelk, door een abnormale reactie van het immuunsysteem van het lichaam.

Koemelkallergie is de meest voorkomende voedselallergie bij baby’s.

Koemelkallergie is iets anders dan lactose-intolerantie, het onvermogen om melksuiker te verteren. Koemelkallergie is ook iets anders dan een caseïne-intolerantie, het onvermogen om de caseïne in melk te verwerken.

Ook met een lactose-intolerantie of caseïne-intolerantie houdt Compassie Catering rekening.

Compassie Catering

Feest voor íedereen!